Made by Steven Kerkhof viert 1-jarig bestaan

Foto:

Wanneer een bedrijf één jaar bestaat is dat meestal niet zo bijzonder, maar bij ‘Made by Steven Kerkhof’ ligt dat wat anders.

Steven Kerkhof (16) was als jonge jongen al aan het timmeren en zagen en hij timmerde samen met zijn vriendje een zeepkist in elkaar waarmee hij aan de zeepkistenrace van de Dorpsdag Hoevelaken 2013 meedeed. Op 12-jarige leeftijd wist hij het al: Ik begin Made by Steven Kerkhof! ‘’Ik maakte toen kruidenrekken, houten kerstbomen en tapasplanken, in eerste instantie voor familie, vrienden en kennissen, maar dat breidde zich via mond-tot-mond reclame steeds verder uit’’, vertelt Steven enthousiast.

Inmiddels volgt hij op het Deltion College te Zwolle de mbo-opleiding ‘Ondernemend meubelmaker/interieurbouwer’ en heeft hij een eigen werkplaats in het buitengebied van Hoevelaken. ‘’De laatste vier jaar heb ik mijn ‘liefde’ voor hout verder ontwikkeld en op 1 november 2017 heb ik besloten mijn eigen bedrijf te starten. Een creatieve geest met een uit de hand gelopen hobby, dat is Made by Steven Kerkhof’’ vervolgt de nog jonge ondernemer. Naast het bewerken van hout heeft Steven intussen ook geleerd om staal te bewerken en maakt hij mooie creaties van staal in combinatie met hout, vooral stoere eigentijdse tafels die tegen een stootje kunnen.

Unieke ontwerpen

Op zijn website www.madebystevenkerkhof.nl staan enkele voorbeelden van zijn creaties, zoals de succesvolle tapasplanken (mooie Sinterklaas-, Kerstcadeaus of relatiegeschenken), bijzettafels, salontafels, eettafels, buitentafels en -bankjes.

Maar ook gruttersbakken en ijzeren wandrekken met houten inleg. Daarnaast maakt hij samen met zijn opdrachtgevers ook speciale en unieke ontwerpen. ‘Omdat ik van hout, houd’ is zijn slogan en dat straalt zijn werk en hijzelf ook duidelijk uit.

Een feestje kan natuurlijk niet zonder een cadeau en die heeft hij zichzelf al gegeven. Steven heeft zich namelijk onlangs geplaatst voor het Nederlands kampioenschap meubelmaker, die van 20 t/m 22 maart 2019 wordt georganiseerd in de Amsterdamse Rai door Skills heroes. Zeker een felicitatie waard.

Interesse in zijn vakwerk, of kijken of hij je eigen ontwerp kan realiseren? Mail naar [email protected] of bel 06.3731 3614.

bijdrage van Theo Zuurman

 

Reacties

article
117309
Wanneer een bedrijf één jaar bestaat is dat meestal niet zo bijzonder, maar bij ‘Made
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/117309/zonder-titel-86/
2018-10-25T11:39:37+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/10/25113832/2018-10-25-steven-kerkhof.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Business in Nijkerk, Hoevelaken, Nieuws