Flexwerkkantoor geopend

Foto:

Nijkerk is een flexwerkkantoor rijker met de samenwerking tussen VdR Druk & Print en [email protected]

De twee ondernemingen slaan de handen ineen om samen een compleet flexconcept te openen. Per eind oktober is de locatie aan de Patroonstraat in het karakteristieke ronde pand van VdR Druk & Print geopend. De locatie biedt ruimte voor comfortabele flexwerkplekken, vergaderingen, trainingen en zakelijke afspraken.

[email protected]: flexibel huren vanaf een uur

Het concept [email protected] richt zich specifiek op ZZP’ers en ondernemers in het MKB, die behoefte hebben aan een flexibele werkplek of vergaderruimte zonder langdurige huurovereenkomsten. De nieuwe locatie beschikt over acht flexibele werk- en vergaderruimtes van verschillende groottes. De locatie is ook te gebruiken als vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel. Een eigen vestiging in een bedrijfsgebouw op een centrale locatie dat is waar ondernemers gebruik van kunnen maken.

Operations Manager Erik Werners ,,We zaten al in Deventer en Harderwijk en gaan nu uitbreiden met de opening in Nijkerk. Andere steden waar we zitten zijn Apeldoorn, Zutphen en binnenkort Meppel. Onze ambitie is in een korte periode tien vestigingen te openen.” De Ridderzaal bovenin het pand is het paradepaardje. Een halfronde zaalruimte die volledig uit glas bestaat, voorzien van eigen dakterras en geschikt tot bijeenkomsten tot 70 personen.

Reacties

article
117541
Nijkerk is een flexwerkkantoor rijker met de samenwerking tussen VdR Druk & Print en [email protected]
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/117541/flexwerkkantoor-geopend/
2018-10-29T19:38:25+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/10/29193732/2018-10-29-PEOPLE%40PLACES-van-de-ridder.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Business in Nijkerk, Nieuws