Verras vrienden en familie met Nijkerkse kerstkaarten

Foto:

Dit jaar kan iedereen echte Nijkerkse kerstkaarten versturen.

Raak Media geeft kerstkaarten uit met vijf bijzondere Nijkerkse winterfoto’s. De mooiste kerktoren van Nederland staat daarop centraal.

“De afgelopen jaren hebben we een paar keer een flink pak sneeuw gehad”, vertelt Matthias van Bloemendaal van Raak Media. “Vorig jaar december viel er op een avond bijvoorbeeld zo’n 10 centimeter. Ik ben meteen naar de Grote Kerk gegaan om de toren te fotograferen.” Dat de Nijkerkse fotograaf daarvoor een halfuur kou moest lijden, was hij al snel vergeten. “De volgende dag werd één van de foto’s massaal gedeeld op Facebook”, memoreert hij. Ruim 25.000 mensen kregen de foto uiteindelijk onder ogen op Facebook. “Hij werd meer dan 330 keer gedeeld.”

Diezelfde foto geeft Raak Media nu uit als kerstkaart. “Samen met twee andere sneeuwfoto’s van die avond, één foto uit 2012 van de toren in de sneeuw bij daglicht en een foto van het Molenplein in kerstsferen”, licht Van Bloemendaal toe.

De kaarten komen begin december beschikbaar. Wie ze zeker wil bemachtigen, kan nu al een reservering plaatsen. Er zitten vijf kaarten in een pakje en voor een pakje betaalt u € 4,95.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen