Lady’s Linked helpt vrouwen

Foto:

Lady’s Linked wil zich sterk maken voor vrouwen die door hun scheiding uit een psychisch en/of fysiek gewelddadig huwelijk (huiselijk geweld) in moeilijke situaties terecht zijn gekomen.

Met name de situaties waarbij vrouwen weer om te tafel moeten gaan zitten met hun ex, zijn zeer zwaar en brengen psychische schade aan. Naast de handvatten uit “Als communiceren niet lukt” bied Lady’s Linked een ervaringsdeskundige buddy aan die de vrouw kan bij staan in de periode tijdens of na de scheiding.

Een buddy is een persoonlijk begeleider bij moeilijke gesprekken. Ook wel bekent als vertrouwenspersoon. De buddy is daarnaast een luisterend oor via telefoon, WhatsApp of email en kan helpen bij moeilijke vraagstukken m.b.t. tot de ex en hulpverlening. Op de groeps WhatsApp zitten naast andere lotgenoten, buddy’s en begeleiders ook juristen die gratis advies geven.

Zit je in een psychisch en/of fysiek gewelddadig huwelijk en heb je hulp nodig om eruit te komen of ben jij net uit een psychisch en/of fysiek gewelddadig huwelijk gestapt en zoek je rust, maar houdt je omgeving daar geen rekening mee? Misschien kan een Buddy van Lady’s Linked jou helpen.

Reacties

article
118193
Lady’s Linked wil zich sterk maken voor vrouwen die door hun scheiding uit een psychisch
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/118193/zonder-titel-98/
2018-11-08T12:20:12+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/11/08121834/2018-11-08-buddys.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Nieuws