Bioscoopbonnen voor de jonge mantelzorgers

Foto:

Jonge mantelzorgers kunnen bij Sigma Nijkerk worden aangemeld voor een bioscoopbon.

Meldt u ze aan?

Eén op de vier jongeren in Nederland helpt met zorgen voor iemand die langdurig ziek is of een beperking heeft. Dit kan bijvoorbeeld een ouder, een broertje/zusje, een ander familielid of vriend zijn. Veel jongeren weten niet dat ze een jonge mantelzorger zijn. Het kan voor deze jongeren heel belangrijk zijn dat ze weten dat ze jonge mantelzorger zijn en er niet alleen voor staan. Daarom wil sigma deze groep jongeren een beloning geven.

Jongeren tussen de 8 en 18 jaar die zorgen voor iemand die in de gemeente Nijkerk woont komen in aanmerking voor de bon.

U kunt de jongeren vóór 3 december 2018 aanmelden door bij voorkeur te mailen naar [email protected]
Heeft u liever telefonisch contact? Neem dan contact op via 033-2474830.

Beschrijving

Beschrijf in uw aanmelding:
– de situatie voor wie er gezorgd wordt;
– welke activiteiten/taken er worden gedaan;
– de naam, adresgegevens en geboortedatum van de mantelzorger;
– of de mantelzorger op de hoogte gehouden wil worden van activiteiten die wij voor hen organiseren

Mocht een bioscoopbon niet passend zijn dan kunt u dat doorgeven, dan zorgen we ervoor dat er een VVV-bon klaarligt.  De jongeren die worden aangemeld krijgen een uitnodiging wanneer en waar ze de bon kunnen komen ophalen.

Boven de 18

Voor mantelzorgers vanaf 18 jaar is er de mantelzorgwaardering in de vorm van een VVV bon. Kijk voor meer informatie hierover op: www.sigma-nijkerk.nl
Wilt u meer weten over de actie of heeft u andere vragen over de ondersteuning aan mantelzorgers? Neem dan ook gerust contact op via [email protected] of tel. 033 2474830

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen