Welzijn Ermelo wint “Raad het Geluid” van Gflex

Foto:

Het geluid is geraden!

Wat is het geluid?

Het doorknippen van een netwerkkabel. Deze actie van het Nijkerkse bedrijf Gflex heeft natuurlijk alles te maken met het beëindigen van ISDN in september 2019. Het doorknippen van dé netwerkkabel is precies wat KPN gaat doen. Daarom kwam Gflex met deze actie om het overstappen naar bellen over het internet te promoten.

Antwoorden

Er kwam een breed scala aan antwoorden binnen, van magneet op een whiteboard klikken tot de hoorn van een oude telefoon neerleggen. Maar Bertus Bokhorst van Welzijn Ermelo gaf hét juiste antwoord. Bij Gflex waren ze verrast hoe secuur de beschrijving was. Daarom was er maar één overduidelijke winnaar, die vol verwondering de prijs in ontvangst mocht nemen.

Verrassing

Met een smoes is een afspraak gemaakt met Corien Benard, Jules Dutrieux en Bertus Bokhorst. Gewapend met een grote cheque en een bos bloemen stond Gflex dinsdagmorgen in de kou op de stoep aan het Raadhuisplein in Ermelo. De winnaar was al weer vergeten dat hij had deelgenomen met de actie van Gflex, daarom kwam het als een grote verrassing. Na een korte introductie viel het kwartje; Welzijn Ermelo is dé winnaar van de innovaphone VoIP-installatie ter waarde van €2.500!.

Reacties

article
118957
Het geluid is geraden! Wat is het geluid? Het doorknippen van een netwerkkabel. Deze actie
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/118957/welzijn-ermelo-wint-raad-geluid-gflex/
2018-11-21T10:51:26+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/11/21105001/2018-11-21-glex-prijs.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Business in Nijkerk, Nieuws