Flevo d1 mist het doel te vaak

Foto:

Afgelopen zaterdag moesten de dames van Flevo het opnemen tegen de op een na onderste van de competitie, PFC Rheden. Vooraf aan deze wedstrijd stonden beide teams op gelijke hoogte in de competitiestand.

De winnaar stijgt dan ook weg uit de onderste regionen. De Nijkerkse dames konden niet de in de sterkste opstelling acteren. Door blessures moesten enkele speelsters de wedstrijd laten schieten.

In de eerste periode gingen de aanvallen over en weer. De dames van Flevo kregen veel kansen, maar wisten de keeper niet te passeren. Tegen het einde van deze periode deed PFC Rheden dat wel: 0-1.

De tweede periode kwamen de dames van Flevo weer sterk uit de startblokken. Opnieuw wist PFC Rheden als eerste de keeper van Flevo te omzeilen, 0-2. De hele periode waren er veel aanvallen over en weer. PFC Rheden scoorde hieruit ook de 0-3. Aan het einde van deze periode wist Naomi Heimensen, met een goed schot, de bal achter de keeper van PFC Rheden te leggen, 1-3.

De derde en vierde periode verliepen voor de Nijkerkse dames niet veel beter. Er werd door de bezoekers uit Rheden zeer fysiek gespeeld. De scheidsrechters lieten dat ongestraft toe. Flevo probeerde met afstandsschoten wat terug te doen, maar dat mislukte. Rheden daarentegen scoorde in korte tijd 2 keer. Aan het einde van de wedstrijd kreeg Flevo nog twee keer een overtal situatie. Die leverde niets op. waardoor de wedstrijd eindigde met 1-5 op het scorebord.

bijdrage van Miranda van de Vliert

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen