Vrijdag 14 december Santa Run

Foto:

De Santa Run, de leukste Fun Run van het jaar, wordt dit jaar opnieuw in Hoevelaken georganiseerd.

Vrijdagavond 14 december zal het winkelcentrum rood kleuren door alle kerstpakken. Iedereen kan mee doen aan dit feestelijke en sportieve loopevenement. Het parcours start en eindigt op De Brink en bestaat uit een ronde van ongeveer drie kilometer door het centrum.

De eerste editie van de Santa Run in Hartje Hoevelaken, vorig jaar, was een groot succes. Reden voor de organisatie om deze Fun Run opnieuw in te zetten. “Het gaat niet om de tijd die je neerzet, maar om de gezelligheid”, vindt Nicolette de Groot van DuoDuo en lid van de ondernemersvereniging die de Santa Run organiseert.

Om 18.30 uur is er een warming-up onder leiding van Karim Imanuel van Fitness Centrum Hoevelaken. Hierna zal de run van start gaan en bij de finish is er heerlijke glühwein en warme chocomelk. Na de Santa Run is er een afterparty bij Grand Café en Party Centrum De Haen.

Inschrijven voor deze Santa Run kan via www.hartjehoevelaken.nl. Voor het inschrijfgeld van €12,95 krijg je een vijfdelig kerstmannenpak: een broek, jasje, riem, muts en een witte baard. Voor de dames is er dit jaar een beperkte hoeveelheid kerstjurkjes verkrijgbaar. Na betaling, is het ‘one–size-fits-all’-pak vanaf 10 december af te halen bij Bakkerij Toebast aan de Westerdorpsstraat 8. Dit kan eventueel nog tot op de dag van de run. Let op: aan de start kun je geen pak meer kopen. Wees er dus snel bij, want op=op!

Houd de website en Facebookpagina van Hartje Hoevelaken in de gaten met betrekking tot het gehele programma en updates.

Reacties

article
119738
De Santa Run, de leukste Fun Run van het jaar, wordt dit jaar opnieuw in
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/119738/vrijdag-14-december-santa-run/
2018-12-07T09:17:45+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/12/07091559/2018-12-07-santa-run.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Hoevelaken, Nieuws