Cursus Valpreventie in de kopperhof

Foto:

Er zijn steeds meer mensen van 60 jaar en ouder die vallen.

Bijna de helft van de ongelukken gaat gepaard met lichamelijk letsel. Het kan zijn dat deze informatie u angst aanjaagt en dat u daardoor niet meer naar buiten durft. Dat is niet de oplossing, want de meeste valincidenten vinden thuis plaats en de kans op vallen wordt groter indien u uw lichamelijke activiteit beperkt.

Op maandag 7 januari 2019 organiseert Oefentherapie Cesar Hoevelaken in samenwerking met Sigma Nijkerk de cursus valpreventie. De cursus bestaat uit 10 lessen voor 70 euro. De cursus wordt gegeven door 2 oefentherapeuten Cesar / Docenten Scholing in Balans.
Tijdens de cursus wordt u bewust gemaakt hoe u VALLEN kunt VOORKOMEN.

U krijgt praktische tips om uw risico op vallen te verminderen. Naast het informatieve deel gaat u bewegen waardoor u uw spieren versterkt, gewrichten en spieren soepeler maakt, uw evenwicht, conditie en reactiesnelheid traint en kunt behouden. Dit maakt de kans op vallen kleiner en daarmee kunt u problemen voorkomen.

Waar: Kopperhof/Stoutenborgh, de,Sportweg 25 in Hoevelaken.
Wanneer: maandag 7 januari 2019 a.s.
Tijdstip: 11.00 uur
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op telefoonnummer 033-2474830 of door een e-mail te sturen naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen