Nieuw: SMAAK Festival Nijkerk

Foto:

Op 29 en 30 maart wordt het stadhuisplein naast de havenkom omgetoverd tot festivalterrein.

Het SMAAK Festival Nijkerk is een nieuw festival en staat in het teken van lekker eten en goede muziek. Zo wordt de aftrap van het nieuwe festivalseizoen gevierd! Naast muziek, eten en drinken waan je je in festivalsferen door verschillende activiteiten naast de havenkom. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

29 maart

Op 29 maart kunnen ondernemers uit Nijkerk uit de wijde omgeving elkaar ontmoeten onder het genot van lekker eten en drinken. Geen standaard netwerk event, maar een netwerkfestival. Met een verrassend programma worden de ondernemers uitgedaagd tot het uiterste te gaan in een strijd met een ware racelegende. Kaarten à € 35,00 zijn verkrijgbaar via de website.

30 maart

30 maart is het festival geopend voor jong en oud.

MIddagprogramma

Het terrein is gevuld met eettentjes en er zijn veel leuke muziekoptredens. Van lokale artiesten zoals DJ MORR-IS tot bekende a-artiesten, waarvan we de naam nog even geheimhouden. In de middag is het festivalterrein vrij toegankelijk met leuke activiteiten voor de kinderen. Springkussen, draaimolen en een heus treintochtje door Nijkerk. Alles onder begeleiding. Het podium is opengesteld voor iedereen die zijn of haar talenten graag eens op een groot podium wil laten zien. Meer informatie hierover is te lezen op de website van het festival.

Avondprogramma

Het avondprogramma is meer dan de moeite waard om naar het plein naast het stadhuis te komen. ’s Avonds treden op: MAAN, BARRY PAF, THE EUROS & HET FEESTTEAM. Het avondprogramma start om 17.00 uur. Kaarten zijn € 7,50 per stuk en te koop via de festivalwebsite

Holland Events

SMAAK Festival Nijkerk wordt georganiseerd door Dennis & Corin van den Hoogen van Holland Events, als onderdeel van de ID-DJ Entertainment Groep. Het is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Nijkerk die een aanjaagbudget beschikbaar heeft gesteld. Ook Stichting Citymarketing Lekker Nijkerk is betrokken bij dit evenement.
Vanuit de gemeente kwam de vraag om een groot evenement te organiseren met regionale aantrekkingskracht. Van den Hoogen: “We denken met dit event aan deze vraag te voldoen en een superleuk evenement voor Nijkerk en omstreken te kunnen neerzetten.”

Alle informatie vindt u op de website van het festival en hou ook de Facebookpagina in de gaten

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen