Therapeutische voetmassage is krachtig

Foto:

Praktijk Foottouch, gevestigd aan de Flier 4, organiseert een cursus Therapeutische voetmassage.

Monique van den Beld wil hiermee mensen bewust maken van de kracht van voetmassage.

De cursus is zeer praktisch ingericht. Je bent in korte tijd in staat bent om zelfstandig anderen een ontspannende voetmassage toe te geven. Tijdens de cursus oefen je met elkaar. Zo leer je geven en ontvangen. Tijdens de eerste twee dagen gaat het vooral om een ontspannende basismassage. De derde dag leer je de basisbeginselen van voetreflex.

Het hele lichaam

Een massage van de voeten is een massage voor het hele lichaam. Zo’n massage zet het hele lichaam aan het werk. De hele mens is namelijk in miniatuur terug te vinden in de voet. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen verbonden met reflexgebieden in de voet. Door massage van de reflexzones kunnen de blokkades, die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven of verminderd. Hierdoor is het lichaam in staat de gezondheid te bevorderen.

Via voetmassage kun je dus invloed uitoefenen op het hele lichaam. De derde lesdag maak je kennis met voetreflex. Je leert waar de reflexpunten op de voeten zitten. Daardoor leer je kleine ongemakken te masseren. Je zult hierdoor ervaren, dat je mensen op een eenvoudige manier kunt helpen. Zo kun je schouder-, nek- en darmklachten, hoofdpijn, en dergelijke behandelen. Je zult ervaren, dat alleen een ontspannende massage al wonderen doet.

Je kunt hierna iedereen masseren die het wil, van jong tot oud. Het gaat erom op een ontspannen manier aandacht aan je klant tijdens het masseren te geven.

De cursus is bedoeld voor iedereen, die het leuk lijkt. Je hebt geen voorkennis nodig. Wil je op een veilige manier therapeutische voetmassage leren toepassen? Kom dan op naar de cursus op drie maandagavonden: 28 januari, 4 februari, en 11 februari. Van 19.15 uur tot 21.45 uur. Kosten voor drie avonden 70 euro, met certificaat.

'

Reacties

article
122003
Praktijk Foottouch, gevestigd aan de Flier 4, organiseert een cursus Therapeutische voetmassage. Monique van den
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/122003/therapeutische-voetmassage-is-krachtig/
2019-01-24T22:31:43+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2019/01/24223054/2019-01-24-monique-van-den-beld-voetmassage-1.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Gezondheid, Nieuws