Sunreflex grootste én beste zonweringspecialist

Foto:

Al meer dan 32 jaar kunnen mensen uit de gehele regio in Hoevelaken aan de Westerdorpsstraat terecht voor een uitgebreid assortiment zonwering, veranda-afsluitingen, raamdecoratie, vloeren, karpetten en traprenovatie.

Vanaf 1 maart is het familiebedrijf Sunreflex de nieuwste vestiging van Ambiance, de grootste zonweringspecialist van Nederland! Door de aansluiting bij deze formule is het assortiment uitgebreid met een complete en kwalitatief hoogwaardige collectie zonwering, terrasoverkappingen en buitenlevenproducten.

“Sinds onze oprichting is het doel om onze klanten maximaal te laten genieten in en om hun huis. De laatste jaren zien we de trend dat mensen steeds vaker én langer willen genieten van het buitenleven, waardoor binnen en buiten steeds meer in elkaar over gaan.”, vertelt Jacoliem Dekker-Bos, eigenaar Sunreflex. “Daardoor kunnen we onze klanten voorzien van een totaaladvies op gebied van sfeer, lichtregulatie en temperatuurbeheersing voor hun binnen- en buitenruimtes. En, na al die jaren is Sunreflex een gevestigde naam in de regio Hoevelaken. Dat biedt onze klanten het vertrouwen dat we goed werk leveren”.

De aansluiting bij Ambiance was voor de ondernemer een logische stap. “De keuze voor Ambiance past perfect bij onze filosofie dat je moet doen waar je goed in bent. Zo zorgt Ambiance voor een uitgebreid assortiment, constante kwaliteit, goede prijzen en marketingondersteuning. Wij kunnen ons daardoor volledig focussen op het goed adviseren van klanten, zorgen voor een vakkundige montage en alles wat daarbij komt kijken. Een samenwerking waar zowel wij als onze klanten dus direct van profiteren”, licht Dekker-Bos toe.

Ambiance staat voor sfeer en dat merk je direct zodra je de showroom van Ambiance Sunreflex binnenstapt. De showroom is aangepast aan het inspirerende showroomconcept van Ambiance. “De producten staan op ware grootte opgesteld zodat men echt kan ervaren hoe het product er bij hen thuis uit gaat zien. Door de ruime keuze uit opties, kleuren en doeken helpen we de klant het product helemaal naar hun eigen wensen en leefsituatie aan te passen”, besluit Dekker-Bos.

Opening showroom op 1 maart

Benieuwd wat Ambiance Sunreflex in huis heeft? Kijk dan op www.ambiance.nl/sunreflex of kom vanaf 1 maart naar de geheel vernieuwde showroom. De eerste weken zijn er tevens diverse aantrekkelijke openingsacties met 20% korting op Ambiance knikarmen en textieldaken.

Reacties

article
122249
Al meer dan 32 jaar kunnen mensen uit de gehele regio in Hoevelaken aan de
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/122249/sunreflex-grootste-en-beste-zonweringspecialist/
2019-01-30T10:44:31+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2019/01/30104114/2019-01-30-sunreflex.png
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Business in Nijkerk, Nieuws