Fortius Fysiotherapie nu aan Rijstegoed 2

Foto:

Sinds maandag 28 januari is Fortius Fysiotherapie gevestigd aan het Rijstegoed 2.

Het voormalige wijkcentrum Corlaer heeft een enorme metamorfose ondergaan. Na een grote verbouwing is het nu een modern gezondheidscentrum: Fortius centrum voor Fysiotherapie en Gezondheid

Fortius heeft een groot aantal specialisaties: Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Arbeidsfysiotherapie, Handtherapie en Dry Needling. Daarnaast biedt het centrum oefenprogramma’s voor onder andere COPD, Diabetis Mellitus, Reuma, Hart- en Vaatklachten en Oncologie. U treft er een modern ingerichte oefenzaal, uitermate geschikt voor Fysiofitness, Bedrijfsfitness, Seniorfit, YVLO- ZwangerFit® en Pilates.

De buitenkant is nog niet af.

Ook zijn er een aantal andere disciplines in het nieuwe centrum werkzaam: Di-eetgezond, GZ-Pyscholoog Anneke Schoen, Praktijk voor Kinder- en jeugdpsychologie Ruland, Osteopathie Nijkerk, Oncologiemasseur Marleen Vas Visser, Oefentherapie Cesar Nijkerk, Nijkerk Sportief en Gezond, bloedprikken voor Saltro en Meander, de Nijkerkse Dansschool, Kinderyoga de Kleine Oase, Yogadocente Fazal Mai Mattei en Regelzorg Rijbewijskeuringen. Samen vormt men een nieuw modern gezondheidscentrum!

Feestelijke opening. 

Reacties

article
122261
Sinds maandag 28 januari is Fortius Fysiotherapie gevestigd aan het Rijstegoed 2. Het voormalige wijkcentrum
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/122261/fortius-fysiotherapie-nu-aan-rijstegoed-2/
2019-01-30T19:46:57+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2019/01/30194523/2019-01-30-fortius-2.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Gezondheid, Nieuws