CijferMeester aan Brede Beek veel beter zichtbaar

Foto:

CijferMeester Nijkerk is een informeel en energiek administratiekantoor, dat nu nog voor het overgrote deel zakelijke klanten heeft.

Particuliere markt

Maar CijferMeester wil naast de zakelijke markt ook klaar staan voor particulieren Daarom verhuisde CijferMeester in september 2018 van de Vetkamp naar de Brede Beek. “We zijn nu gewoon goed zichtbaar”

Hij heeft ook een aantrekkelijk aanbod voor particulieren, die bijvoorbeeld de inkomstenbelastingaangifte moeten invullen. Voor 25 euro per 20 minuten kijken wij de aangifte na. “Het is wel handig, als de klant zijn zaken netjes op orde heeft, des temeer kunnen we doen. We kunnen ook een al ingevulde aangifte checken. Vaak vinden we dan nog wel posten, die we kunnen verbeteren, waardoor de klant minder belasting hoeft te betalen.” Goed aanleveren wordt dus beloond!

Omzetstijging

Sinds de verhuizing naar de Brede Beek gaat het als maar beter met CijferMeester Nijkerk. Schuurman: “Klanten zien, dat we een blijvertje zijn. Dat is belangrijk, maar er speelt nog iets: we zijn erg laagdrempelig. Samen met de verbeterde zichtbaarheid zorgen die ervoor, dat het met CijferMeester steeds beter gaat.

'

Reacties

article
122702
CijferMeester Nijkerk is een informeel en energiek administratiekantoor, dat nu nog voor het overgrote deel
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/122702/cijfermeester-aan-brede-beek-veel-beter-zichtbaar/
2019-02-08T12:37:36+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2019/02/08123611/2019-02-08-cijfermeester-3.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Business in Nijkerk, Nieuws