Geurie Bleeker opende Fortius aan het Rijstegoed

Sinds maandag 28 januari is Fortius Fysiotherapie gevestigd in voormalig wijkcentrum Corlaer.

Vrijdag 8 februari was de officiële opening. Die werd verricht door de medewerkster die het langst in dienst is van Fortius: Geurie Bleeker

Het wijkcentrum Corlaer heeft een enorme metamorfose ondergaan. Na een grote verbouwing is het nu een modern gezondheidscentrum met 10 behandelkamers: Fortius centrum voor Fysiotherapie en Gezondheid. Er is voor deze locatie gekozen, omdat zich alles op de begane grond afspeelt. Daardoor is het centrum volgens praktijkhouder Jeanette van den Berg erg laag drempelig.

Fortius

Fortius bestaat inmiddels 22 jaar. Het heeft een groot aantal specialisaties in huis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn: Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Arbeidsfysiotherapie, Handtherapie en Dry Needling. Daarnaast bieden wij oefenprogramma’s voor onder andere COPD, Diabetis Mellitus, Reuma, Hart- en Vaatklachten en Oncologie. In het centrum treft u een modern ingerichte oefenzaal, uitermate geschikt voor Fysiofitness, Bedrijfsfitness, Seniorfit, YVLO- ZwangerFit® en Pilates.

Andere disciplines

Ook zijn er een aantal andere disciplines in het nieuwe centrum werkzaam: Di-eetgezond, GZ-Pyscholoog Anneke Schoen, Praktijk voor Kinder- en jeugdpsychologie Ruland, Osteopathie Nijkerk, Oncologiemasseur Marleen Vas Visser, Oefentherapie Cesar Nijkerk, Nijkerk Sportief en Gezond, bloedprikken voor Saltro en Meander, de Nijkerkse Dansschool, Kinderyoga de Kleine Oase, Yogadocente Fazal Mai Mattei en Regelzorg Rijbewijskeuringen. Samen vormen wij een nieuw modern gezondheidscentrum!

Reacties

gallery
122714
Sinds maandag 28 januari is Fortius Fysiotherapie gevestigd in voormalig wijkcentrum Corlaer. Vrijdag 8 februari
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/122714/geurie-bleeker-opende-fortius-aan-het-rijstegoed/
2019-02-08T17:53:19+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2019/02/08214602/2019-02-08-opening-fortius-16.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Gezondheid, Nieuws