Bakker Bart in andere handen

Foto:

Bakker Bart is begin dit jaar over genomen door Frank Stol, die de zaak samen runt met zijn partner Rachelle Reugebrink.

Frank Stol is ambachtelijk bakker en heeft dit 17 jaar lang vol passie in Harderwijk uitgeoefend. Maar nu was het tijd voor een nieuwe stap. Op zijn pad kwam de Bakker Bart in Nijkerk, een super gave nieuwe uitdaging!

Rachelle is gespecialiseerd in de verkoop en marketing, en heeft hiervoor een aantal jaar bij de Country Mill in Nijkerk gewerkt. Samen met Frank een goede combinatie.

Frank en Rachelle willen graag de service verbeteren in de zaak door bijvoorbeeld de broodjes aan tafel te serveren en het gemak van de nieuwe kassa systemen. Ook gaan zij zich richten op het bezorgen aan bedrijven. Het unieke aan Bakker Bart is dat zij de hele dag vers kunnen bakken. Alle deegstukken worden door Bart’s Retail aangeleverd en elke dag vers afgebakken. Hierdoor kan Frank als Bakker nog steeds door de juiste bakwijze en het rijzen van het brood mooie producten neer zetten.

Actie 3 broden voor 6.50 euro

Het koppel kiest ervoor om later in het voorjaar de opening te doen. Eerst maar eens de boel op orde krijgen en warmlopen in het ondernemerschap. Maar er zijn natuurlijk nu al acties, zoals drie broden voor € 6,50 en de Pick & Mix waar u zelf uw broodjes kunt uitkiezen .

Het personeel is overgenomen en daar is het koppel ontzettend blij mee. Want het bedrijf wordt natuurlijk gemaakt door het hele team!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen