Uniek sportconcept FitPower24/7 opent haar deuren

Foto:

Op de Koperslager 25 opende vandaag de deuren van FitPower24/7 Nijkerk.

Na twee intensieve weken van slopen en verbouwen konden de vele sporters vandaag weer gebruik maken van de vele, nieuwe sportfaciliteiten.

FitPower24/7 Nijkerk brengt een nieuw concept in de regio: sporten wanneer het jou uitkomt. 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 per jaar is de nieuwe sportschool geopend. Eigenaar Bert de Waal: “Vandaag de dag moet je meebewegen met de wens van je klanten, sporten wanneer iemand wil is hier een voorbeeld van. Onze sporters hoeven zich geen zorgen meer te maken over de openingstijden, sporten kan hier 365 dagen per jaar en ieder uur van de dag.”

De waal bouwde de sportschool, die voorheen GetFit Nijkerk heette, om binnen twee weken. “Zo hier en daar moeten de puntjes nog op de ‘i’ gezet worden. Zo zal komende weken veel nieuw apparatuur geleverd worden en nieuwe spinningfietsen.”

FitPower24/7 Nijkerk heeft goed gekeken naar wat de markt vraagt: functionele fitness. “Met nieuwe machines waarin je kunt staan en een high-end functionele fitnessruimte sluit de sportschool goed aan op de wens van sporters tegenwoordig.”

Ook voor senioren

In het weekend van 5, 6 en 7 april organiseert FitPower24/7 Nijkerk opendagen. Tijdens dit feestweekend is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Uiteraard mag dit ook al vanaf vandaag. Tot eind april zet FitPower24/7 Nijkerk de puntjes op de ‘i’ en per april gaat het 24/7 concept officieel van start.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen