Succesvol De Welness Schoolbadminton toernooi 2013

Op zaterdag 15 juni jl. heeft badmintonclub Hoevelaken weer het jaarlijkse De Welness schoolbadminton toernooi voor scholen uit Hoevelaken en Nijkerkerveen georganiseerd.

In sporthal de Slag werden ’s ochtends de wedstrijden voor de groepen 5 en 6 gespeeld, terwijl in de middag kinderen uit de groepen 7 en 8 het tegen elkaar opnamen. Dit jaar konden de kinderen zich voor het eerst digitaal opgeven wat resulteerde in zo’n 106 inschrijvingen.
In 10 poulerondes met wedstrijden van 8 minuten, namen kinderen in tweetallen het op tegen klasgenoten van andere scholen. Het plezier spatte er bij alle kinderen vanaf. Overwinningen werden met gejuich begeleid en nederlagen gelukkig snel vergeten. Uiteindelijk werden in alle leeftijdsklassen de finales en wedstrijden om de 3e plaats gespeeld.
Na de finales werden aan de winnaars de prijzen uitgereikt, en ieder kind ging naar huis met een leuke attentie in de vorm van een sleutelhanger met de logo’s van BCH en De Welness. De sleutelhanger was voorzien van een uitnodiging voor geïnteresseerde kinderen om op woensdagavond 26 juni van 18.00 – 20.00 uur de inloopavond voor de jeugd bij BCH te bezoeken. Die avond zullen er veel trainers paraat staan om de kinderen te begeleiden met een aantal leuke oefeningen. De wisselbeker voor de school die tijdens het gehele toernooi het best gepresteerd had, ging dit jaar wederom naar de Hoeve uit Hoevelaken.
Mochten er kinderen zijn, die naar aanleiding van dit toernooi lid zouden willen worden van badmintonclub Hoevelaken, dan kunnen ze contact opnemen met de club via het volgende e-mail adres:  [email protected]