Prachtige uitvoering van Gooise Operette in de Stuw

Foto:

Een enthousiast publiek werd zondag getrakteerd op een zeer geslaagd middag “Kaffee und Kuchen Konzert” met onder meer veel operette “highlights”

Bovendien werden bekende liederen uit diverse opera’s en musicals uitgevoerd door het bekende Gooise Operette gezelschap.

Ongetwijfeld heeft het enthousiasme van het koor, dat ook het publiek uitnodigde om met de meer bekende liederen mee te zingen, bijgedragen aan de zeer geslaagde middag. Daarnaast waren er prachtige solo optredens van diverse koorleden die het publiek bijzonder wisten te enthousiasmeren.

Het was niet alleen zingen geblazen. Tijdens de pauzes werd door de koorleden koffie en thee uitgeschonken en was er een ruime keuze aan lekkernijen voorhanden.
Een hele leuke bijkomstigheid: Het Goois Operette is maar liefst 53 jaar geleden opgericht door de in Hoevelaken wonende Trix Schröder die ook bij de uitvoering aanwezig was en daar weer enkele koorleden van het eerste uur ontmoette.

Al met al weer een zeer geslaagde evenement georganiseerd door PODIUM Hoevelaken, een activiteit van de Lions Club Hoevelaken dat zich tot doel stelt om het cultureel aanbod in Hoevelaken te vergroten.

 

'

Reacties

article
125356
Een enthousiast publiek werd zondag getrakteerd op een zeer geslaagd middag “Kaffee und Kuchen Konzert”
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/125356/prachtige-uitvoering-van-gooise-operette-in-de-stuw/
2019-03-25T09:23:50+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2019/03/25092230/2019-03-25-podium-lions-002.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Hoevelaken, Nieuws