U kunt inschrijven voor de twaalfde editie Kunstroute Hoevelaken

Foto:

Het bestuur wil kunstenaars en performers uitnodigen deel te nemen aan Kunstroute Hoevelaken,

Dit jaarlijkse culturele evenement wordt op zaterdag 28 en zondag 29 september aanstaande gehouden. U kunt zich vanaf nu aanmelden voor deelname via website van de Kunstroute .

Zoals gebruikelijk kunt u tijdens de Kunstroute uw eigen atelier, huis of tuin openstellen om uw kunstwerken te tonen. Ook bewoners van Nijkerkerveen en Stoutenburg worden uitgenodigd om mee te doen.
Mocht u geen eigen geschikte ruimte hiervoor hebben of van buiten de regio willen deelnemen aan de kunstroute, dan kunt u dit kenbaar maken via dit emailadres:  [email protected] In dat geval wordt samen met u gezocht naar een geschikte gastlocatie, afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare gastlocaties. Aanmelden kan tot 15 mei.

Naast beeldende kunstenaars worden ook artiesten of performance kunstenaars van harte uitgenodigd om deel te nemen. Bent u muzikant, dichter, zanger of danser of lid van een toneelclub of koor; de kunstroute staat ook voor uw optreden open!
De kosten voor deelname bedragen 30 euro (performancekunstenaars zijn vrij van deelnamekosten). Hiervoor krijgt u alle materialen en publiciteitsmiddelen aangeleverd welke nodig zijn voor een geslaagd weekend.

Het afgelopen jaar deden 55 kunstenaars mee, zowel uit Hoevelaken als uit de wijde omgeving. Mede dankzij het prachtige weer kon de kunstroute vele bezoekers verwelkomen. Het evenement wordt hoog gewaardeerd door zowel de deelnemende kunstenaars als door bezoekers. Er is ook een Facebookpagina beschikbaar.

'

Reacties

article
126092
Het bestuur wil kunstenaars en performers uitnodigen deel te nemen aan Kunstroute Hoevelaken, Dit jaarlijkse
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/126092/u-kunt-inschrijven-voor-de-twaalfde-editie-kunstroute-hoevelake/
2019-04-04T19:35:24+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2019/04/04193508/2019-04-04-kunstroute.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Hoevelaken, Nieuws