Boerenmaandag heeft eigen lied

Links Jesper en rechts Nick
Links Jesper en rechts Nick
Foto:

Speciaal voor Boerenmaandag hebben Jesper van Dunschoten uit Nijkerkerveen en Nick van de Grootevheen uit Putten een feestnummer geschreven.

De jongens kwamen op het idee om de volgende reden: “Boerenmaandag is het meest legendarische feest van Nijkerk en we vonden dat deze dag geëerd moest worden met een speciaal nummer”. En dat is gelukt.

Ze hebben het nummer tijdens hun laatste stapelgek editie laten horen aan het publiek. Dat beviel goed. “Na één keer het refrein te hebben gehoord, zong iedereen al mee” zegt Jesper trots. De tekst en de beat hebben de jongens zelf gemaakt en ingesproken.

Om ervoor te zorgen dat het nummer op Boerenmaandag overal te horen is hebben zij het nummer al naar elke Dj in Nijkerk gestuurd.

Jesper van Dunschoten (Invisto) uit Nijkerkerveen en Nick van de Grootevheen (Hityes) uit Putten zijn beide 24 jaar, daarnaast hebben ze nog iets gemeen, ze zijn allebei dj en je kunt ze kennen van feestcafe Xero of van Bubbels.

Stapelgek

Daarnaast hebben de 2 heren ook een eigen feest “Stapelgek”. De naam zegt het al stapelen. Tijdens het feest bepaald de feestganger zelf wat er wordt gedraaid door middel van stemmen met je plasticbeker in een koker met een bepaalde genre.

De 2 dj’s hebben intussen in 1,5 jaar tijd 16 geslaagde edities gedraaid en worden intussen ook buiten Nijkerk geboekt om een feestje te bouwen. Dit jaar hebben zij de unieke kans gekregen om zelfs op Gelderpop, 6 juli in Voorthuizen, een feestje te bouwen met hun concept.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen