CDA bezoekt Van Dunschoten Elektrotechniek

Foto:

Onlangs hebben een aantal CDA-fractieleden een bezoek gebracht aan Van Dunschoten Elektrotechniek B.V.

Aanleiding was de opening, enkele weken terug, van het nieuwe bedrijfspand op de Arkerpoort. Ondernemer en eigenaar Erik van Dunschoten gaf 17 jaar geleden zijn baan op om een eigen elektrotechnisch installatiebedrijf te beginnen. Na jaren werken vanuit een huurpand was het tijd voor een eigen nieuw bedrijfspand.

Voor Van Dunschoten was het belangrijk, dat het een energieneutraal gebouw zou worden. Duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap staan voor hem immers voor op en dat is terug te zien in het nieuwe bedrijfspand.
Harry Bokkers: “Door alleen al de juiste isolatie te kiezen is het energie verbruik erg laag. Met behulp van zonnepanelen, een warmtepomp en “domotica” (slim energie gebruik) is het bedrijfspand energie neutraal.”

Bert Veldhuizen: “Ondanks de economische mindere tijden van enkele jaren geleden heeft Van Dunschoten toch door kunnen groeien naar nu 40 vaste werknemers. Daar komen de inleners en leerlingen nog bij. Veelal medewerkers uit onze gemeente, die vooral werken in en rond de gemeente Nijkerk. De CDA fractie dankt van Dunschoten voor dit hartelijke en interessante bezoek”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen