Hoevelakens pr-bureau genomineerd voor Europese pr-prijs

Foto:

DOK30 Communicatie, het bureau voor pr en corporate communicatie uit Hoevelaken, is genomineerd voor ‘Beste pr-campagne in Benelux’, onderdeel van de internationale SABRE Awards.

The Holmes Report reikt jaarlijks deze awards uit aan de beste pr- en brandingcampagnes. Een internationale vakjury nomineerde het bureau uit Hoevelaken voor een campagne voor de Actiegroep Fysiotherapie. De campagne behoort hiermee tot één van de vijf beste campagnes in heel de Benelux van het afgelopen jaar.

Campagne: ‘Healing the Industry’

Fysiotherapeuten in Nederland gaan gebukt onder de regeldruk, hoge administratieve lasten en lage tarieven. Uit onderzoek door de branchevereniging blijkt dat maar liefst 25% van de zelfstandige fysiotherapeuten in Nederland vanwege deze ontwikkelingen overweegt het vak te verlaten.

Finale in Londen

Het Hoevelakense bureauhoort tijdens de finale, op 22 mei of de campagne ook daadwerkelijk de allerbeste van de Benelux is. “We zijn al erg trots op onze nominatie”, zegt eigenaar Sabine Steen-Lakerveld. “De andere genomineerden zijn grote bureaus die al tientallen jaren actief zijn. Om nu tussen die namen te staan is voor ons een bevestiging dat wij met onze kennis, resultaatgerichte aanpak en onze nieuwe, agile werkwijze in in kwaliteit en effectiviteit niet onder doen voor de oudere, meer traditionele bureaus.”

Steen-Lakerveld vervolgt: “We zijn ook verheugd dat we kunnen laten zien dat kwaliteit niet alleen uit de grote steden komt. We dingen, als bureau uit Hoevelaken, mee met één van de meest prestigieuze pr-prijzen in Europa en laten daarmee vele Amsterdamse en Haagse bureaus achter ons. Dit is een mooi signaal voor bedrijven: creativiteit en kwaliteit is zeker in de regio te vinden. Dat we deze kwaliteit kunnen laten zien met een maatschappelijke campagne waar de zorg beter van wordt, is voor ons de kers op de taart. Het hele team kijkt vol spanning uit naar de bekendmaking van de winnaars in Londen, maar ondertussen werken we natuurlijk gewoon door. Want ook onze andere klanten verdienen ons beste werk.”

'

Reacties

article
127118
DOK30 Communicatie, het bureau voor pr en corporate communicatie uit Hoevelaken, is genomineerd voor ‘Beste
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/127118/hoevelakens-pr-bureau-genomineerd-voor-europese-pr-prijs/
2019-04-26T12:47:06+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/06/06122505/2018-06-06-Het-team-van-DOK30-Communicatie.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Business in Nijkerk, Hoevelaken, Nieuws