Lust wordt grootste voetbalkroeg

Foto:

Robert de Vries is ervan overtuigd dat Ajax de finale gaat halen.

De Vries, eigenaar van Grand café LUST op het Plein: “Als trouwe supporter is het natuurlijk fantastisch om dit mee te maken.”

Daarom pakt hij flink uit met een heel groot evenement. Er worden meerdere grote schermen neergezet, niet alleen binnen, ook op het terras zullen ze geplaatst worden. Zo tovert hij zijn LUST om tot de grootste voetbalkroeg van Nijkerk!

“We zorgen voor voldoende sta- en zitplekken binnen en buiten en er wordt overal bediend. Uiteraard serveren wij ook a la carte diner en hebben wij een speciale Ajax hamburger ontwikkeld. Daarmee leggen we een goede bodem voor de wedstrijd! Die hamburger is trouwens de hele avond verkrijgbaar”

Mocht het wonder plaatsvinden en Ajax wint de finale, dan barst het feest los. Dat gaat dan tot 03.00 uur door met een DJ of een Amsterdamse zanger, die live komt zingen. Hoe dat er precies gaat uitzien, daarover komt later meer informatie.”

Reserveren kan

De mogelijkheid bestaat om plekken voor de wedstrijd te reserveren. Dit kun je doen via 033-2470044 of [email protected]. Doe dit wel op tijd want het zal wel heel druk worden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen