Nieuwe evenementen in 2020

Foto:

Je hoort nog wel eens, dat er in Nijkerk veel georganiseerd wordt, maar dat dat wel altijd hetzelfde is.

Als het aan de NOV ligt, komt daar volgend jaar verandering in.

Namens het bestuur presenteerde Gerben Viester een aantal nieuwe evenementen, die in 2020 op stapel staan. De leden reageerden enthousiast, maar vonden wel, dat dan iedereen wel mee moest doen. Uitgangspunt voor Viester was, dat de de evenementen niet beperkt moeten blijven tot het Plein, maar zich over de hele binnenstad moet uitrekken.

Hij stelde voor om naast Boerenmaandag, de Sleepbootdagen en de aankomst van Sinterklaas over het jaar verspreid nog een aantal nieuwe activiteiten op poten te zetten. In maart een Trend event, in mei een kunst event, in juni een auto event, in juli een wereldmarkt, een oktoberfest en een kerst event in december..

Bestuurswisseling

Eerder kondigde Rob Veltink aan, dat hij de voorzittershamer terug wilde geven. Dat deed hij onder de nodige loftuitingen en fotoboek, een bos bloemen en een fles wijn, vanavond.

Een nieuwe voorzitter is nog niet gevonden. De taken van Veltink zijn onder de andere bestuursleden verdeeld. Gert Renes (Bokkers en Renes aan het Verlaat) ging in het bestuur zitten Hij zal namens de NOV zitting nemen in het bestuur van Platform Binnenstad 2.0.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen