Telstar/Dé Register Makelaar C1 doet challenge met TeamNL

TeamNL spelers Barbara Brouwer en Celeste Split waren woensdagavond 8 mei te gast bij Korfbalvereniging Telstar in Hoevelaken.

In het najaar konden jeugdteams zich opgeven om aan de Erima Challenge mee te doen en Telstar C1 was geselecteerd! C1-spelers Rick en Dionne van Dunschoten wilden de strijd wel aangaan met deze ERIMA ambassadrices/internationale TOP-dames. Brouwer en Split zetten zich hiermee in om de korfbalsport te promoten.

Barbara en Celeste splitsten de groep van 8 spelers op in twee teams van vier. Eén team hoorde bij Team Brouwer, het andere bij Team Split. In verschillende spellen moesten de C1-spelers het tegen elkaar opnemen. Aangemoedigd door de twee internationals gingen zij tot het uiterste om van elkaar te winnen. Doorloopballen met één hand, rennen en schieten, koprollen gemaakt. Onder het toeziend oog van veel enthousiaste toeschouwers streden Team Brouwer en Team Split met veel plezier om de overwinning. De diverse spelvormen werden fanatiek uitgevoerd en aan het eind had Team Brouwer gewonnen! Iedere speler kreeg een medaille als aandenken maar de winnaars kregen een mooie bidon.

Na het potje was er tijd voor een groepsfoto en handtekeningen.

'

Reacties

gallery
127641
TeamNL spelers Barbara Brouwer en Celeste Split waren woensdagavond 8 mei te gast bij Korfbalvereniging Telstar
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/127641/telstar-de-register-makelaar-c1-doet-challenge-met-teamnl/
2019-05-09T11:34:56+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2019/05/09110343/DSC_5273_KVTelstarC1.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Hoevelaken, Nieuws, Sport