Oranje Fonds reikt Buurtcadeau uit in De Stuw

Foto:

Het Oranje Fonds verrast Stichting de Stuw Hoevelaken met een Oranje Fonds Buurtcadeau t.w.v. €3.000.

In buurten waar de Straatprijs van de Nationale Postcode Loterij valt, verblijdt het Oranje Fonds een organisatie met het Buurtcadeau. Zo hebben ook alle omwonenden langdurig profijt van de straatprijs.

Haarvaten

Buurten zijn de haarvaten van de samenleving, vindt het Oranjefonds. “Lokale organisaties waarbij buurtbewoners elkaar ontmoeten zijn van grote waarde voor de samenhang en veiligheid van Nederland. Vandaar dat het Oranje Fonds extra wil investeren in de buurt. Het Fonds doet dit op allerlei manieren. Het is betrokken bij Burendag en investeert in activiteiten en accommodaties.”

Ringleiding aanleggen

In Hoevelaken zijn ze erg blij met het Buurtcadeau. “Wij willen met de bijdrage van het buurtcadeau een ringleiding aanleggen voor slechthorenden in het buurthuis. Dit is een al langer bestaande wens vanuit de gebruikers van onze zalen, die we hiermee nu kunnen realiseren,” aldus Onno Bresjer, voorzitter van Stichting de Stuw Hoevelaken.

Oranjefonds

Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

'

Reacties

article
127708
Het Oranje Fonds verrast Stichting de Stuw Hoevelaken met een Oranje Fonds Buurtcadeau t.w.v. €3.000.
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/127708/oranje-fonds-reikt-buurtcadeau-uit-in-de-stuw/
2019-05-11T11:21:34+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/11/06161447/2018-11-06-centrum-hoevelaken-stuw-18.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Hoevelaken, Nieuws