Kikano roeit Elfstedentocht

Foto:

Expeditie Kikano en gaan vanaf 2 tot 8 juni de hele Elfstedentocht roeien met een team van 15 ambitieuze leerlingen en 2 coachen.

We zijn het hele schooljaar bezig met geld ophalen voor het goede doel “Spieren voor Spieren“. Die organisatie zet zich in voor kinderen die een spierziekte hebben, want spieren zijn heel erg belangrijk. “Spieren voor Spieren” organiseert leuke uitjes en helpen mee aan onderzoek voor medicijnen.

Daarom gaat deze Expeditie Corlaer de Elfstedentocht roeien. Dat doen ze in een week met 15 leerlingen. Er wordt iedere dag op een camping overnacht.

Hele jaar door acties

Het hele jaar zijn er acties georganiseerd met kinderen en volwassenen. Bijvoorbeeld de oliebollenactie van 31 december en de nieuwjaarsduik voor SP1a. In restaurant Lust was een benefietdiner georganiseerd.

Een van de grote acties was het roeien door leerlingen van 4 basisscholen in sporthal Corlaer. Daarnaast zijn ook kleinere acties uitgevoerd, zoals: in de kerk staan met zelf gebakken cupcakes of kerstpakketten ingepakt bij de Jumbo.

Kikano wordt terug verwacht op 8 juni tussen 12 uur en 12.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen