Er is nog plaats in het truckfestijn

Foto:

Zaterdag 15 juni a.s. is weer het jaarlijkse truckfestijn.

Dit jaar alweer voor de 32ste keer.

Aanmelden kan nog

Voor deelnemers met een beperking zijn er nog plaatsen vrij. Ken je iemand, die het leuk vindt om mee te rijden, neem dan contact met op via de website van het truckfestijn.Er is geen plaats meer voor vrachtwagens, die kun je niet meer aanmelden.

De eerste groep start om 13.00 uur, de tweede groep om 13.05 uur. De derde en laatste groep om 13.10 uur bij Stern Trucks aan de Ambachtsstraat 21. Rond 15.00 uur is iedereen weer terug en is het feest in de garage. In totaal rijden er 155 vrachtwagens mee en ongeveer 200 deelnemers met een beperking.

De route

Ambachtsstraat- Watergoorweg- Havenstraat- Colenbranderstraat- Brink- Torenstraat- Vrijheidslaan- Oosterstraat- Frieswijkstraat- Samuel Gerssenlaan- Holkerweg- van Middachtenstraat- Nobellaan- Cornelis van Ramshorstlaan- Tinbergenlaan- Amersfoortseweg- Nieuwe Kerkstraat- Van Dijkhuizenstraat- Oude Amersfoortseweg- Slichtenhorsterweg- Chopinlaan- Grieglaan- Bachlaan- Hoefslag- Paasbosweg- Oude Barneveldseweg- luxoolseweg- Nachtegaalsteeg- Bloemendaalseweg- Wallerstraat- t’Hazeveld- Vetkamp- Bruins Slotlaan- Nijverheidsstraat- Ambachtsstraat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen