Echtpaar Van Goethem 65 jaar getrouwd

Foto:

HOEVELAKEN – Jos en Wil van Goethem-van Haeren vieren 8 juni hun 65-jarig huwelijk. Namens de gemeente bracht burgemeester Gerard Renkema een bezoek en felicitaties aan het echtpaar, dat nu in De Stoutenborgh woont.

Hij bracht een prachtige bos bloemen mee. Tijdens de koffie (met gebak) vertelde de jubilerende bruidegom ronduit over hun huwelijk en zijn loopbaan bij de Koninklijke Luchtmacht.

Afgelopen februari is het echtpaar, 88 en 85 jaar oud, weer in Hoevelaken komen wonen, na een afwezigheid van precies dertig jaar. Die tijd woonden zij met veel plezier in Ootmarsum (Twente). 

Hoewel ze elkaar via hun vaders al wel langer kenden, ontmoetten de twee in Arnhem geboren en getogen echtelieden elkaar pas echt in 1951 tijdens een wandelsportdag in Oosterbeek. „De vonk sloeg toen echt over. Het was het begin van een verkering en vervolgens het huwelijk.”

Hun huwelijk begon op 08-06-1954 om 08:30 uur in Arnhem. Zij zijn vaak verhuisd en dit alles had te maken met het werk van Jos van Goethem. Het gezin reisde over de wereld en de kinderen zijn daardoor in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten geboren. Hij is werkzaam geweest als militair bij de Koninklijke Luchtmacht tot zijn eervol ontslag in 1986. Hij heeft zijn leven tijdens en na zijn werk altijd vervolmaakt met vrijwilligerswerk bij diverse maatschappelijke organisaties. Of het nu optreden was als Sinterklaas, plaatsnemen in een bestuur of oprichten van een stichting, hij draaide zijn hand er niet voor om.

Wil van Goethem-van Haeren is tijdens het werkzame leven gezinsmanager 😉 geweest in een gezin met 4 kinderen; Rob, Edwin, Viktor en Marilyn. De kinderen zijn allemaal getrouwd. Er zijn 9 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen.

Het jubileum wordt in besloten gezelschap, met kinderen en naaste familie, gevierd.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen