Steekpartij op NS-Station

Bij het NS Station Nijkerk aan de Willem-Alexanderplein in Nijkerk heeft vrijdagavond een steekpartij plaats gevonden.

Er was in eerste instantie een melding gemaakt van een dreiging van een persoon, dit liep vervolgens uit de hand en werd de persoon toch ( Licht) gestoken. De persoon in kwestie raakte licht gewond en hierbij hoefde de persoon niet naar het ziekenhuis . De dader(s) zijn gevlucht en de politie zou mogelijk morgen een getuigen oproep gaan doen.
Bij het NS Station Nijkerk aan de Willem-Alexanderplein in Nijkerk heeft vrijdagavond een steekpartij plaats gevonden. Er was in eerste instantie een melding gemaakt van een dreiging van een persoon, dit liep vervolgens uit de hand en werd de persoon toch ( Licht) gestoken. De persoon in kwestie raakte licht gewond en hierbij hoefde de persoon niet naar het ziekenhuis . De dader(s) zijn gevlucht en de politie zou mogelijk morgen een getuigen oproep gaan doen.
Foto:

Bij het NS Station Nijkerk aan de Willem-Alexanderplein heeft vrijdagavond een steekpartij plaats gevonden.

Er was in eerste instantie een melding gemaakt van een dreiging van een persoon. Dat liep vervolgens toch uit de hand. Daarbij zou één persoon bedreigd zijn en met een mes geraakt. De persoon in kwestie raakte licht gewond,  hoefde niet naar het ziekenhuis . De dader(s) zijn gevlucht. De politie doet mogelijk morgen een  oproep voor getuigen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen