De Zomerfeestweek komt er weer aan

Foto:

Net als voorgaande jaren, vindt er dit jaar weer een Zomerfeestweek plaats op het Plein.

Van zaterdag 24 augustus tot en met zaterdag 31 augustus, is er weer vanalles te doen in de stad, van dweildag tot volleybal en van bingo tot muziek.

Programma

Op zaterdag 24 augustus trappen we, zoals vanouds, weer af met de dweildag met dweilorkesten en smartlappenkoor. Tegelijkertijd vindt de Nijkerkse promotie- en de kinderdag plaats. Organisaties of verengingen kunnen zich zelf laten zien op het plein in Nijkerk. Voor de kinderen zijn er ook allemaal verschillende activiteiten. De avond wordt gevuld met live muziek.

Op maandag, dinsdag en woensdag wordt er weer gevolleybald, met als afsluiting woensdagavond de spannende finale. Op de dinsdag gaat er een leuke fietstocht van start. En op de woensdagmiddag vindt er weer de populaire bingo van Nijkerk plaats op het Plein.

Donderdag organiseert de NOV de jaarlijkse Nacht van Nijkerk.

Caribbean Salsa Party

Op de laatste zaterdag van de feestweek, 31 augustus, komt de Caribbean Salsa Party weer terug. Na een paar jaar afwezigheid, verandert het Plein weer in een tropisch oord met swingende muziek, workshops en optredens.

Inschrijven voor het Buijtenhuis Nijkerk B.V. Beachvolleybaltoernooi en de Nijkerkse promotiedag kan via de website www.zomerfeestweek.nl.

'

Reacties

article
130757
Net als voorgaande jaren, vindt er dit jaar weer een Zomerfeestweek plaats op het Plein.
https://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/130757/de-zomerfeestweek-komt-er-weer-aan/
2019-07-08T17:46:03+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2018/08/21112518/2018-08-20-Zomerfeestweek-17.jpg
nijkerk nijkerkerveen hoevelaken
Nieuws