Handwerkgroep Amaris Arkemheen zoekt vrijwilligers en leden

Daarom is er plek voor 1 of 2 vrijwilligers, die deze leuke regeltaak over willen nemen. Ook is er ruimte voor andere vrijwilligers.

Wat wordt er verwacht?

De handwerkgroep zoekt een creatieve gezellige dame, die de handwerkgroep kan begeleiden. Bij voorkeur iemand, die op de hoogte is van brei- en haaktechnieken en leuke creatieve ideeën heeft zodat de artikelen kunnen worden verkocht in de vitrine. Tot de verdere taken behoort: het coördineren van de jaarlijkse zomermarkt en het organiseren van het jaarlijkse uitje. De inkoop van materialen en het klaarleggen ervan.

Ruimte voor nieuwe senioren en vrijwilligers

Vindt u het gezellig om met uw handwerk aan te schuiven of anderen te helpen als vrijwilliger? Deelname is kosteloos, dus kunt u gerust een keertje mee komen doen.

Iedere maandagmiddag

Iedere maandagmiddag van 15.30-16.00 uur verzorgen enthousiaste vrijwilligers een gezellige, creatieve middag voor bewoonsters van Amaris Arkemheen en voor creatieve senioren uit de buurt.
Deze middag kan bestaat uit gezellig samen handwerken, ideeën uitwisselen en heerlijk kletsen. Iedereen brengt zijn eigen handwerk mee of werkt met de materialen van Arkemheen..

Eenmaal per jaar wordt er een leuk uitstapje georganiseerd. Zo ging er op 15 juli j.l. een groep enthousiaste dames met een aantal auto’s en een rolstoelbus op pad voor het jaarlijkse verassingsuitje. Na een mooie toeristische route bleek het eindpunt de kaarsenmakerij in Emst te zijn. Daar werd met veel plezier door iedereen twee kaarsen gedompeld. Een creatieve herinnering aan een mooie dag.

Bent u creatief en vindt u het leuk om deze groep aan te sturen of zelf mee te doen in deze groep?

Zoek dan contact met
Corina van Hoorn
Coordinator Welzijn en Vrijwilligers

article