Nieuwe locatie voor Nijkerks Kadootje

Foto: nijkerk.nieuws.nl

Op woensdag 18 september opent Nijkerks Kadootje zijn deuren op de locatie van InteraktContour aan de Oranjelaan 79.

De vrijwilligers van Nijkerks Kadootje verpakken relatiegeschenken, die over zijn, tot mooie kadootjes voor (vrijwilligers)organisaties of verenigingen.

Statushouders, mensen met een beperking of met een uitkering, gepensioneerden en leerlingen van het Corlaer College zijn de vrijwilligers die Nijkerks Kadootje draaien. Vanaf heden doen zij dit op woensdagochtend bij InteraktContour. Medewerker van Nijkerks Kadootje, Marloes van Est, geeft aan: “Het is belangrijk dat iedereen in de gemeente Nijkerk een plek heeft waar hij ertoe doet en mee kan doen. Nijkerks Kadootje is één van die plekken en daar zijn wij super trots op!”.

Een plek waar ook veel verschillende vrijwilligers zich inzetten voor een goed doel is de Repairclub. De vrijwilligers van de Repairclub zullen tijdens de opening van Nijkerks Kadootje in het zonnetje worden gezet. De Repairclub repareert kapotte apparaten en doen dit inmiddels zowel in Nijkerk als in Hoevelaken. Het apparaat wordt ter plekke nagekeken. Oprichter Patrick Burgers is zo blij met zijn vrijwilligers, dat hij vond dat zij wel een waardering – dus een Nijkerks Kadootje – mogen ontvangen!\

De opening van Nijkerks Kadootje op woensdag 18 september is van 10.00 tot 11.30 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Meld je van te voren wel even aan bij Marloes van Est: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen