Grote schoonmaak clubhuis waterscouts

Foto:

Zaterdagmiddag heeft de leiding van Killaen van Rensselaer II samen met (groot)ouders, familie, oud leden en vrienden van de Nijkerkse waterscouts hun clubhuis aan de Vedderkade een Grote Schoonmaakbeurt gegeven.

Zowel binnen als buiten is met behulp van ladders, steigers, schoonmaakmiddelen, emmers, stofzuigers, sponsen en poetslappen het gebouw winterklaar gemaakt. Cas Kluiters, één van de enthousiaste leiders, liet aan het eind van de middag weten dat het opruimen, schoonmaken en zelfs het onkruidvrij maken van het scouting terrein goed gelukt was en alle vrijwilligers werden bedankt. “Er is veel werk verricht en het clubhuis is er hard op vooruit gegaan. Als club is het mooi om te zien dat er zoveel saamhorigheid en enthousiaste medewerking is, want alles bij elkaar was het een grote klus.”

Interesse om te leren zeilen en eventueel lid te worden dan mag je drie keer gratis en vrijblijvend komen zeilen op zaterdag. De groep ‘Dolfijnen’ is van 7 tot 11 jaar, de ‘Zeeverkenners’ van 11 tot 16 jaar en ben je ouder dan 16 jaar dan kun je naar de ‘Wilde Vaart’. Surf naar www.kvr2nijkerk.nl voor meer informatie.

bijdrage van Theo Zuurman

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen