Rabobank Nijkerk reikt cheques ClubSupport uit

Foto:

175 clubs deden dit jaar mee met de Rabo ClubSupport.

Rabobank Randmeren verdeelt in totaal €70.000,-, waarvan €17.072,40,- in Nijkerk. 37 verenigingen en stichtingen uit Nijkerk deden mee. De cheques werden uitgereikt tijdens de Rabobank ledenbijeenkomst in het Hart van Holland.

Stichting Hospice Nijkerk ontving het hoogste bedrag: €2.000. AED Stichting Nijkerk Hoevelaken eindigde als tweede met €1.094,16, gevolgd door Buurtvereniging Appel-Driedorp met €924,30. De volledige uitslag staat op de site van de Rabobank.

Stemmen

Verenigingen en stichtingen voerden campagne op sociale media om zoveel mogelijk stemmen te werven voor hun eigen club. Leden van Rabobank Randmeren konden de afgelopen tijd op hun favoriete vereniging of stichting stemmen. In totaal is er 4.270 keer gestemd in Nijkerk.

Samen vieren we de winst

En dat is belangrijk. Clubs en verenigingen moeten vaak creatief zijn om te kunnen voortbestaan. Terwijl ze veel meer betekenen dan alleen ontspanning bieden of mensen laten sporten. Clubs en verenigingen maken de leden, de buurt en de lokale samenleving sterker. Het is de plek waar leden samenkomen. Dat is de échte winst. We ondersteunen hen zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter en sterker maken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden