Tempo Team is verhuisd

Foto:

Afgelopen vrijdag verhuisde Tempo Team van het Plein naar de Van het Hoffstraat.

Van een A-locatie naar een kantoorpand. Dat lijkt vreemd, maar blijkt het niet te zijn. De verhuizing past in de nieuwe strategie van de uitzendorganisatie. Het internet heeft voor het uitzendwerk een veel grotere impact dan voorheen. Inschrijvingen door werkzoekenden (kandidaten) gaat alleen nog on-line. Inschrijven aan de balie kan vanwege de AVG niet eens meer zo maar. En afspraken worden enkel nog via de website gemaakt

Dus komen kandidaten en klanten veel minder naar de vestiging toe. Dan is een locatie aan het Plein niet meer voor de hand liggend. Ook al niet, omdat parkeren in het centrum lastig is. Aan de Van het Hoffstraat kennen ze geen parkeerproblemen.

Je zou nog kunnen bedenken, dat een vestiging in Nijkerk misschien wel overbodig is. Ook al omdat er steeds meer regionaal gewerkt wordt. Maar Tempo Team blijft hechten aan een lokale vestiging. “Je ziet veel uitzenders centraliseren, maar wij kunnen door onze lokale aanwezigheid in een nieuw jasje, in plaats van een winkel nu namelijk op een kantoorlocatie, heel dicht bij onze klanten en Tempo-Teamers staan. We kunnen nu echt inspelen op de behoeften van onze klanten en kandidaten. We kunnen nu veel beter onze tijd indelen en aanwezig zijn daar waar het gebeurd. Onze nieuwe werkplek zorgt ervoor dat we efficiĆ«nt en effectief ons werk kunnen doen en dat is zo leuk.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen