Op zoek naar Kees (of Cees) Smit

Huidige muziekschool in Leusden
Huidige muziekschool in Leusden
Foto:

De redactie kreeg van Hans Meijer een niet alledaags  verzoek.

Hij schreef: “Begin jaren ’80 woonde en werkte ik in de gemeente Leusden bij de Rijkspolitie. In mijn vrije tijd nam ik klassiek gitaarles bij de muziekschool in Leusden. Kees Smit was mijn gitaarleraar. Hij was een paar jaar ouder dan ik en wij zaten op dezelfde middelbare school, het Eemland College aan de Daam Fockemalaan in Amersfoort. Wij raakten bevriend en trokken veel met elkaar op. Na mijn vertrek uit Leusden ben ik Kees uit het oog verloren.

Ondanks de mogelijkheden van internet kan ik geen spoor van hem vinden.

Wat ik mij kan herinneren is dat zijn roots in Nijkerk lagen. Ik zou graag in contact komen met mensen, familie die weten hoe het met Kees gaat / is vergaan. Ik heb al verschillende pogingen ondernomen om hem te vinden, maar helaas zonder resultaat. Kees studeerde klassiek gitaar aan het muziek-lyceum te Hilversum. Voor zover ik het mij kan herinneren was zijn docent Lydia Kennedy. Ik heb geprobeerd om met haar in contact te komen echter zonder resultaat.”

Mocht u meer weten over Kees (of Cees) Smit, mail dan de redactie: [email protected]. Wij zullen uw bericht dan aan Hans Meijer, tegenwoordig woonachtig in Beek en Donk, doorgeven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen