U kunt weer inschrijven voor de Veiligheidscontrole Caravan / Camper

Foto: nijkerk.nieuws.nl

Veilig Verkeer Nederland (VVN) , afdeling Nijkerk/Hoevelaken houdt op zaterdag 4 april 2020 de jaarlijkse caravan / camper controle.

De caravan / camper en het trekkende voertuig worden aan een grondige inspectie onderworpen door de Verkeerspolitie en de Brandweer. U krijgt na de controle het inspectieformulier mee, waarop de op – en aanmerkingen zijn vermeld. Eventuele gebreken aan uw combinatie hebben voor u geen gevolgen. Maar, om veilig aan het verkeer deel te kunnen blijven deelnemen raadt de VVN u aan om de geconstateerde gebreken zo gauw mogelijk te (laten) repareren.

Uw bijdrage, per combinatie is € 15.-
De keuring zal op zaterdag 4 april 2020 plaatsvinden vanaf 09.00 uur.
U kunt u aanmelden onder opgave van:
Naam, adres, postcode, woonplaats,telefoon en merk en type van de auto, camper en van de caravan bij het secretariaat van de VVN afd. Nijkerk/Hoevelaken. Het liefst via de mail ([email protected]), een brief schrijven lan ook, het adres is Kijftenbeltlaan 6, 3871 BD te Hoevelaken

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 25 maart 2020.

U ontvangt daarna tijdig bericht over het tijdstip waarop u voor de controle bij de Brandweerkazerne aan de Havenstraat wordt verwacht. Deelname in volgorde van aanmelding.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen