Meer maatregelen in St Jansdal

Foto:

HARDERWIJK / AMERSFOORT – St Jansdal verscherpt maatregelen in strijd tegen corona. In het Meander is een coronapatiënt overleden

In het St Jansdal mogen patiënten met het coronavirus, of waarbij verdenking op corona is, mogen geen bezoek meer ontvangen.

Overige patiënten mogen daar één unieke bezoeker per dag ontvangen. Voor terminale patiënten geldt dit uiteraard niet. Op de kinderafdeling mogen beide ouders op bezoek komen, maar zonder broertjes of zusjes. Patiënten die een poliklinische afspraak hebben, mogen maximaal één begeleider meenemen. De beveiliging gaat erop toezien dat het bezoekersbeleid wordt nageleefd.

Blijf op de hoogte van de actuele stand van zaken via de site van St Jansdal.

Omroep Gelderland meldt, dat zeker twintig medewerkers van het ziekenhuis besmet thuis zit. Zij hebben het coronavirus opgelopen.

Patiënte met coronavirus overleden in Meander Medisch Centrum

De site van het meander meldt: “Vandaag moeten wij het trieste bericht brengen dat in ons ziekenhuis een patiënte is overleden die besmet was met het coronavirus. De overleden patiënt was een vrouw van 87 jaar uit Amersfoort. Zij verbleef sinds vrijdagavond 13 maart in Meander, waar op het moment van opname al rekening gehouden werd met de mogelijkheid dat zij ziek was geworden door het coronavirus. Na haar opname is ze opgenomen op een van onze verpleegafdelingen en vandaag is ze gestorven. De familie en autoriteiten zijn inmiddels ingelicht.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen