Start inschrijving voor de 13de editie Kunstroute Hoevelaken

Foto:

Het bestuur nodigt kunstenaars en performers uit deel te nemen aan Kunstroute Hoevelaken.

Dat is het jaarlijkse culturele evenement in het laatste weekend in september. U kunt zich vanaf nu aanmelden voor deelname via de website van de kunstroute

De voorbereidingen voor de Kunstroute worden gewoon getroffen. Het bestuur: “Mocht het onverhoopt niet doorgaan, zal het bestuur tijdig informatie hierover verstrekken.”

Aanmelden tot 15 mei

Zoals altijd, kunt u tijdens de Kunstroute uw eigen atelier, huis of tuin openstellen om uw kunstwerken te tonen. Ook bewoners van Nijkerkerveen en Stoutenburg worden uitgenodigd om mee te doen. Mocht u geen eigen geschikte ruimte hiervoor hebben of van buiten de regio willen deelnemen aan de kunstroute, dan kunt u dit kenbaar maken via het email adres [email protected] In dat geval wordt samen met u gezocht naar een geschikte gastlocatie, afhankelijk van de hoeveelheid aangeboden gastlocaties.

Naast beeldende kunstenaars worden ook artiesten of performance kunstenaars van harte uitgenodigd om deel te nemen. Bent u muzikant, dichter, zanger of danser of lid van een toneelclub of koor; de kunstroute staat ook voor uw optreden open!
De kosten voor deelname bedragen 30 euro. Hiervoor krijgt u alle materialen en publiciteitsmiddelen aangeleverd, die nodig zijn voor een geslaagd weekend.

Het afgelopen jaar deden 55 kunstenaars mee, zowel uit Hoevelaken als uit de wijde omgeving. Ondanks dat het weer tegenviel kon de kunstroute opnieuw veel bezoekers verwelkomen. Het evenement wordt hoog gewaardeerd door zowel de deelnemende kunstenaars als door bezoekers.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden