Steuntje bewoners verzorgingshuizen

Foto:

In navolging van een aantal Nijkerkse muzikanten heeft ook Sparta Nijkerk de patiënten in de verzorgingshuizen een hart onder de riem gestoken.

Op maandagochtend verscheen onderaan de balkons van Verzorgingshuis Arkemheen, Woonzorgcentrum De Pol en Huize St. Jozef draaiorgel “’t Juffertje”. Dat liet overal wat gezellige klanken horen en zo een lach op het gezicht bij de bewoners van de verschillende centra toverde. Er werd overal enthousiast gezwaaid en meegeklapt.

Rijk Veer en Nico Fiegen namens Sparta Nijkerk: “Het is algemeen bekend dat deze mensen het tijdens de corona- crisis extra zwaar hebben, omdat zij nu letterlijk zijn opgesloten. Je ziet aan die mensen, dat ze hartstikke blij zijn als er even een verzetje plaats vindt. Artiesten als Aristakis en Iris Noëlle werden al enthousiast ontvangen. Ook dit draaiorgel werd met gejuich begroet. Echt prachtig om dit te mogen doen”.

Namens St. Jozef sprak Erna Vromen, die zelf ook blij mee- walste op de muziek van ’t Juffertje: “Echt hartverwarmend dat Sparta Nijkerk zich juist in deze tijd zo inzet voor de bewoners. Niets leuker dan de mensen in deze bange dagen even zo gelukkig te zien”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen