Collegiale personeelswisselingen in de Food

Foto:

In een nieuwsbrief aan haar leden, roept de Bedrijvenkrijg Hoevelaken Nijkerk (BHN) haar leden op elkaar te ondersteunen.

“Het zou mooi zijn als we als ondernemend Nijkerk/Nijkerkerveen/Hoevelaken elkaar ondersteunen, bijvoorbeeld door zoveel mogelijk ‘lokaal’ in te kopen en elkaar te helpen waar mogelijk. Initiatieven hiervoor zijn welkom.”

Het eerste voorbeeld kon gelijk toegevoegd worden.

Leden van de Food Academy Nijkerk (FAN) & Stichting Veluwe Portaal (VP)  behoren nu veelal tot de cruciale beroepen. Daarom  kunnen ze steun in de werving van (tijdelijk) personeel goed gebruiken. Het idee is  nu om werknemers, die niet ingezet kunnen worden voor eigen activiteiten “uit te lenen” naar bedrijven die juist een enorm toename in bedrijfsactiviteiten hebben, of kampen met een oplopend ziekteverzuim. Medewerkers van FAN en van VP bemiddelen hierin. Zij zorgen er voor dat een bedrijf word gekoppeld aan een bedrijf met (zoveel mogelijk) vergelijkbare werkzaamheden. (Bijvoorbeeld bedrijven, die leveren aan de horeca koppelen aan bedrijven die leveren aan de Retail).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen