Arend Jan Poelarends in Raad van Bestuur Ziekenhuis St Jansdal

Foto:

HARDERWIJK – Per 1 mei a.s. zal Arend Jan Poelarends RA  toetreden tot de Raad van Bestuur van ziekenhuis St Jansdal.

Begin dit jaar is tot uitbreiding van de Raad van Bestuur besloten en is de selectieprocedure gestart. Doordat alle energie de afgelopen periode nodig was voor de Corona-crisis, is met de communicatie over de invulling gewacht tot dit moment.

Poelarends (45 jaar) is sinds januari 2015 bij het ziekenhuis werkzaam in de functie van Directeur Financiën. Daarnaast stuurde hij de afgelopen jaren de medisch ondersteunende diensten aan. Hij is registeraccountant en heeft hiervoor gewerkt bij onder andere Zilveren Kruis en ziekenhuis Isala. Poelarends is ook lid van de Raad van Toezicht bij verpleeg- en verzorgingshuis Zorgspectrum Het Zand in Zwolle.

Een reactie van hem op zijn benoeming: “Ik kijk er naar uit om mij ook de komende jaren in te zetten voor St Jansdal en ben blij dat ik de kans krijg om dat te doen vanuit een bestuurlijke rol. Ik heb de afgelopen jaren de grote veranderingen, waaronder de invoering van EPIC en de overname van de zorg in Flevoland, meegemaakt. Het is goed dat deze kennis en ervaring behouden blijft. Ik heb er zin in om mij samen met Relinde en Leonie vanuit een andere rol en verantwoordelijkheid in te zetten voor het ziekenhuis. Op het gebied van financiën en vastgoed staan we voor grote uitdagingen waar ik mijn energie goed in kwijt kan.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen