Successen voor ruiters

Foto:

Zowel springruiter Rowen van de Mheen als dressuurruiter Adelinde Cornelissen vielen dit weekeinde op in verschillende wedstrijden

Rowen van de Mheen

In de 1.45m Grote Prijs van de Peelbergen deed Rowen van de Mheen met Q Verdi een bijzonder knappe gooi naar de winst. De ruiter uit Hoevelaken moest uiteindelijk enkel Fransman Guillaume Foutrier voor zich dulden. Patrick Lemmen eindigde met Good Morning B, een van de paarden die hij uitbrengt voor Van de Mheen, ook in de top vijf. “Er stond een delicate proef met een aardig scherp toegestane tijd”, vertelt Rowen van de Mheen na afloop van de prijsuitreiking.

Adelinde Cornelissen

Voor Adelinde Cornelissen kon het weekeinde in Armelo helemaal niet meer stuk. Ze reed zelf op drie paarden. Ze werd eerste en tweede in de kleine finale op het NK, de Grand Prix. Eerste op Fleau de Baian (72.544%) en tweede op Aqiedo (72.543%). Op Instagram en Facebook was ze vooral blij met de prestatie van Zephyr. Daarmee werd  ze zesde (78.225%). Cornelissen: “Super blij met de kür van Zephyr). Haarleerlingen reden ook in de prijzen. Zo sloot Fleur Prinsen haarjuniortijd af met brons en won de 52-jarige Frank Hosmar zijn negende titel in de para-dressuur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen