Koop lokaal Koop nu

Foto:

De feestdagen liggen nog ruim voor ons maar toch nu al een oproep van de Nijkerkse Ondernemers Vereniging (N.O.V.).

Met de slogan “Koop lokaal Koop nu” willen ze de Nijkerkse consument oproepen nu al hun inkopen te doen voor de komende feestdagen.

‘Met de huidige maatregelen wordt het er niet altijd gezelliger op maar we moeten er evengoed wat leuks van proberen te maken’, aldus voorzitter van de N.O.V. Frans Poorter. ‘Door nu al je inkopen te gaan doen voor de Sint en de kerst kunnen we alles mooi spreiden’ Aldus Poorter.
Bestuurslid Gert Renes vult aan: We moeten er met z’n allen wat van maken en dat kan ondanks alles prima in onze mooie binnenstad alleen wat meer gespreid dan anders. De komende periode zal de N.O.V. haar leden aanmoedigen om nu al te zorgen voor voldoende inpakpapier en leuke voorverkoopkortingen.

Renes (l) en Poorter geven alvast het goed voorbeeld

Waarom lokaal?

De N.O.V. en dus een groot deel van de winkeliers, die daarbij aangesloten zijn, zorgen er ook dit jaar weer voor dat de sfeerverlichting er hangt. Ondanks de maatregelen zal ook Sinterklaas Nijkerk aandoen en de kosten daarvoor worden ook gedragen door de N.O.V. Allemaal zaken, die graag gedaan worden door deze club ook in tijden van Covid19. Maar, lokaal kopen is dan wel een must om dit te kunnen blijven doen. Ook bij de lokale horeca.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen