Update Politieonderzoek naar overleden vrouw

Foto:

De politie heeft zaterdag een 46-jarige vrouw uit Amsterdam aangehouden in een woning in Nijkerk.

Het gaat om de eerder aangehouden verdachte in het lopende onderzoek naar het overlijden van een vrouw in een woning aan het Brucknerlaantje, dinsdag 3 november. In dat onderzoek is gisteren nieuw bewijsmateriaal bekend geworden. Daarnaast is vandaag een 47-jarige man in zijn woonplaats Amsterdam aangehouden. Beiden worden verdacht van poging moord dan wel poging doodslag.

De vrouwelijke verdachte was gisteren door de rechter-commissaris heengezonden. Kort daarna werd er bij de politie aanvullende informatie bekend tegen deze verdachte. Daarop is de vrouw vanmorgen aangehouden in een (andere) woning in Nijkerk.

Bij de aanhouding van deze verdachte vanmorgen, trof de politie een persoon in de woning aan met verwondingen. Deze persoon is naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft direct onderzoek gedaan naar de oorzaak van deze verwondingen. Omdat vermoed wordt dat er sprake is van een poging tot moord danwel doodslag, is in dit onderzoek vanmiddag een 47-jarige man aangehouden. De aanhouding vond plaats in Amsterdam. Deze aangehouden man wordt samen met de 46-jarige vrouw verdacht van poging moord dan wel poging doodslag.

bron: politie.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen