Speel mee in de Regio PubQuiz voor Glazen Thuis

Foto:

Op vrijdagavond 11 december organiseren de Lionsclubs Hoevelaken & Nijkerk en Quizmakers samen een Regio PubQuiz via de lokale televisiezender A1 Mediagroep.

De pubquiz – met onder meer stadse en dorpse vragen over de regio én muziek – is leuk voor iedereen uit de hele gemeente Nijkerk, dus ook voor Hoevelakers, Veenders en de wijde omgeving. Iedereen wordt aangespoord om mee te spelen met als doel geld inzamelen voor het Glazen Thuis. De pubquiz is live te volgen via de lokale televisie A1 dus men hoeft niet bij elkaar te komen om mee te doen. De Regio PubQuiz is op vrijdag 11 december van 21.00 tot 22.30 uur. Hoe meer teams meedoen, hoe meer geld wordt ingezameld en hoe meer plezier.

Voor de 3 beste teams staan leuke prijzen klaar.

Jij kunt ook meedoen

Iedereen kan meedoen met een team van maximaal 4 personen. Deelname doorgeven kan door de teamnaam via email te sturen naar [email protected]. Er volgt dan een verzoek om een donatie voor het Glazen Thuis. Na ontvangst van de donatie ontvangt men de instructies voor deelname aan de Regio PubQuiz van aanstaande vrijdagavond. Er wordt aangeraden om als team onderling contact te hebben via Zoom, Teams of Whatsapp en niet als groep bij elkaar te komen. Het belooft een gezellige avond te worden voor een goed doel.

Informatie

Datum Regio PubQuiz: 11 december 2020
Start: 21.00 uur
Presentatie: Lex Durlacher / Quizmakers
Doel: gezelligheid en geld inzamelen voor het Glazen Thuis
Opgeven via: [email protected]
Kosten: een donatie voor het Glazen Thuis

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen