Ruben baalt van kapotte fiets

Foto:

19 februari kreeg Ruben (14 jaar) van burgemeester Renkema een getuigschrift van het Carnegie Heldenfonds.

Dat had hij verdiend door met reanimeren het leven van zijn vader te redden.

Mountainbike onherstelbaar kapot

Een dankbare en blije vader, Ron: “Ruben is een fanatieke mountainbiker. Iedere zaterdag fiets hij mee met de mountainbikeclub in Zeewolde. Uitgerekend op de dag na de uitreiking van het getuigschrift van het Carnegie Heldenfonds, breekt de achterbrug van de mountainbike van Ruben. Een Canyon fiets waar hij super blij mee was. Een fiets die hij door klusjes, verkoop van eieren, verjaardagsgeld e.d. bij elkaar gespaard had. Wel een tweedehands fiets maar hij was superblij met deze Canyon Nerve XC F8 full suspension! Hij heeft deze fiets via MP in september 2020 gekocht.

Deze achterbrug is niet meer verkrijgbaar. Canyon Nederland heeft echt haar best gedaan om aan het onderdeel te komen maar het is gewoon niet meer voorradig. Ook lassen van deze achterbrug is niet mogelijk. Weg fiets, weg geld. Gewoon super balen voor hem. Hij kan voorlopig niet meer fietsen. Een andere of nieuwe fiets kopen? Een Canyon?
Nieuw? Daar heeft hij gewoon het geld niet voor. Een goede tweedehands is al bijna onbetaalbaar voor zo’n jongen.

Daarom wil ik graag voor hem deze inzamelingsactie starten. Alle kleine beetjes in deze doneeractie zullen hem enorm helpen!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen