Een leuke (ijs)actie voor moederdag

Foto:

In samenwerking met IJshoeve Ruitenbeek heeft “Hoevelaken naar Malawi” namelijk een heerlijk ijsje ontwikkeld: Tony’s Chocolonely-ijs.

Dit ijs wordt natuurlijk vers geproduceerd op basis van melk van eigen koeien en het (h)eerlijke chocolade van Tony’s Chocolonely. En om het pakket compleet te maken is er door Helma van Beek speciaal een handletter kaart gemaakt. Die is alleen bij deze actie verkrijgbaar.

Leuk en origineel voor Moederdag! Maar natuurlijk ook leuk om zomaar te krijgen (of te geven).

“Hoevelaken naar Malawi” heeft nu een speciale aanbieding. Voor €12,50 krijgt u een beker vers gemaakt Tony-ijs (500ml), een reep chocolade van Tony’s Chocolonely en een handletter kaart. Dit leuke pakketje wordt zaterdag (8 mei) voor Moederdag in de omgeving Hoevelaken, Zwartebroek, Terschuur, Nijkerk, Amersfoort, Leusden, Woudenberg gratis bezorgd
Vragen of bestellen kan via een antwoord op deze mail, via [email protected] of door een app te sturen naar 06-83166151.
O ja, en… dit keer is deze actie een uniek samenwerking met Woord en Daad (comité Hoevelaken). Nog meer reden om een bestelling te plaatsen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen